Een boeiboord is de opstaande rand van een dakgoot. Omdat een boeiboord dagelijks in aanraking komt met vocht en barre weersomstandigheden, komen wij regelamtig boeiboorden tegen in een slechte staat zijn. Houtrot is probleem nummer ??n bij boeiboorden. Om deze reden vervangen wij meestal houten boeiboorden voor andere duurzame materialen. Duurzame materialen die wij onder andere gebruiken voor een nieuw boeiboord zijn;

  • keralit (kunststof) delen;
  • trespa boeidelen;
  • unipanel bouwpanelen;
  • metaalsoorten met houtmotief, en;
  • traditionele houten plaatmaterialen.

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits werken wij met een vast team van professionals. Deze professionals staan ook voor u klaar en staan open voor een vrijblijvend gesprek. Graag adviseren wij u over te verrichten onderhoudswerk als het vervangen van boeiboorden.

Neem nu contact met ons op

Houten boeiboord vervangen

Voor een opdrachtgever Koudekerk aan de Rijn mochten we zijn boeiboord vervangen. Het houtwerk van de oude boeiboord was namelijk in slechte staat. Nadat we het oude houtwerk eraf hadden gehaald brachten we een nieuwe uit Trespa bestaande boeiboord erop. Dit omdat Trespa onderhoudsarm is en vele jaren meegaat. Op Trespa wordt al snel 10 jaar garantie gegeven. De aankomende jaren hoeven de bewoners van de vrijstaande woning op de foto hiernaast zich geen zorgen meer te maken.

[rev_slider boeiboord]

Keralit boeiboord

Een misschien net zo mooi product als Trespa is Keralit. Keralit brengt namelijk dezelfde voordelen met zich mee. Zo is het ook onderhoudsarm en een duurzaam materiaal wat vele jaren meegaat. Dit mooie product hebben wij ook mogen gebruiken voor het vervangen van een oud boeiboord van een schuur.

Net zoals Trespa is Keralit in vele kleuren bestelbaar. De opdrachtgever koos in dit geval voor donkere Keralit delen.

[rev_slider keralit]

Trespa boeiboord appartementencomplex

De volgende opdrachtgever hadden het goed begrepen. Als timmermannen vervangen wij graag verouderd boeiboord. Mede om deze reden mochten wij vele strekkende meters verouderd boeiboord vervangen. Het gebouw waarvan het boeiboord mocht worden vervangen was namelijk een appartementencomplex. Het vervangen van boeiboord van een gehele galerij zijn zoals u vast wel begrijpt vele strekkende meters. Het resultaat van deze omvangrijke klus kunt u op de foto’s hiernaast zien.

[rev_slider trespa]

Is uw boeiboord ook aan vervangen toe?

Heeft u ook last van aanslag op uw boeiboord? Is het hout van uw boeiboord verrot? Dan is het hoog tijd om uw boeiboord te vervangen. Wanneer u dit niet doet zal de onderstaande constructie beschadigd raken. Twijfel dus niet en neem contact met ons op!