Moeten die lang gekoesterde verbouwplannen eindelijk gerealiseerd worden? Maak dan net als vele andere opdrachtgevers gebruik van onze diensten. De redenen dat?andere opdrachtgevers voor ons kiezen, zijn:

  1. Wij hebben altijd ??n of meerdere (ver)bouw projecten in Alphen aan den Rijn en omgeving lopen.
  2. Het is uw huis en uw plan. U behoudt het overzicht en de controle en wij voeren het uit.
  3. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons op de werkplaats. Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken wij uw plannen en geven wij vrijblijvend advies.
Kom nu in contact met ons!

Onze diensten

Als bouwbedrijf hebben wij al veel projecten in Alphen aan den Rijn mogen realiseren. De ene keer ging het om een nieuw te bouwen schuur en de andere keer om een verbouwing van een keuken. Al deze projecten onderscheiden wij in viertal soorten diensten: Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en duurzaam bouwen.

Waarom kiezen voor ons bouwbedrijf?

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits is een vrij jong bouwbedrijf. In enkele jaren zijn wij in de regio Alphen aan den Rijn uitgegroeid van een eenmansbedrijf naar een bouwbedrijf met bekendheid in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Vandaag de dag zijn wij nog steeds een bouwbedrijf welke niet erg groot in omvang is. Deze klein omvang biedt het voordeel dat ons bouwbedrijf erg flexibel is. Er zijn korte communicatielijnen waardoor u als opdrachtgever gedurende het gehele project uw wensen aan ons kunt laten horen. Door de korte communicatielijnen kunnen uw wensen veelal direct worden opgevolgd.

Door de kleine omvang kan Kees Mourits vaak zelf de klussen op komen nemen. Na het opnemen van de klus komt hij deze zelf uitvoeren of is Kees in ieder geval heel de dag bereikbaar. Heeft u gedurende het bouwproject vragen of aanvullende wensen? Dan kunt u deze direct aan Kees ten horen geven door hem even te bellen.

“Al jaren hadden wij de wens om onze keuken uit te breiden. Na jaren van aarzelen en uitstellen belden wij Kees op. Hij nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren.

Uiteindelijk ontstond er een plan waarin wij ons helemaal konden vinden!”

Bouwbedrijf ook actief in Alphen aan den Rijn

Bent u onze volgende opdrachtgever?

Graag gaan wij ook voor u aan de slag. Voordat wij kunnen beginnen, zal Kees met u samen een afspraak maken. Deze afspraak is geheel kosteloos en is om inzichtelijk te maken welke werkzaamheden gerealiseerd moeten worden en of het van beiden kanten klinkt. Dit ori?nterende gesprek is geheel kosteloos.

Wanneer wij u hebben weten te overtuigen van onze kwaliteiten zullen wij een kostenraming opstellen. Pas na uw akkoord wordt er gestart met de werkzaamheden. Tijdens het realiseren van al deze werkzaamheden zullen wij u als opdrachtgever voortdurend op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Na afloop zullen wij de gerealiseerde werkzaamheden met u evalueren. Wij hopen tijdens het evalueren dat u zeer tevreden bent over alle gerealiseerde werkzaamheden. Wij kunnen pas spreken over een geslaagd project wanneer u ook over het gerealiseerde werk erg tevreden bent!

Bouwbedrijf in Alphen aan den Rijn

Wilt u dus niet langer uw verbouwplannen uitstellen en uw werkzaamheden laten uitvoeren door een betrouwbaar bouwbedrijf? Schakel dan nu ons in. Als bouwbedrijf hebben wij momenteel ook in en rondom meerdere bouwprojecten lopen.

Twijfel dus niet en neem contact met ons als bouwbedrijf op die ook actief is in Alphen aan den Rijn. Wij gaan graag voor u aan de slag!