Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits en Hofman Interieurbouw?zijn op 1 januari 2016 een samenwerkingsverband aangegaan. Indien nodig kunnen beiden partijen gebruik maken van elkaars diensten (en dus specialismen). Volgens Kees Mourits is dit een samenwerking die in de nabije toekomst voor veel perspectief moet zorgen!

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits realiseert al sinds jaar en dag de meest uitlopende bouwprojecten. Van het storten van de fundering tot het leggen van de laatste dakpannen, ons bouwbedrijf kan het realiseren. Echter is interieurbouw een specialiteit op zich.?Wij zijn er daarom trots op dat we vanaf heden gebruik kunnen maken van de diensten van Hofman Interieurbouw.

interieur horecagelegenheidHofman Interieurbouw heeft zelf een ruime ervaring met het verzorgen van interieur voor winkels, kantoren, snackbars en andere horecagelegenheden. De interieur die verzorgd moest worden varieerde van omtimmeringen tot compleet uitgetimmerde keukens voor bijvoorbeeld caf?taria. Werkzaamheden wat niet iedereen kan uitvoeren en alleen door een specialist gemaakt kan worden. Door de handen in ??n te slaan kunnen wij nu meer opdrachtgevers van onze diensten voorzien. Vanaf nu kan Timmer- en Onderhouds- bedrijf Mourits zich ook een specialist noemen in de afbouw.?Er zijn weinig andere bouwbedrijven die een in-huis-professional hebben als Hofman Interieurbouw. Dit maakt TOM uniek!