Sinds ontstaan hebben wij als bouwbedrijf in Gouda vele bouwprojecten mogen realiseren. Bouwprojecten waarbij wij:

  1. Luisteren naar uw idee?n als opdrachtgever.
  2. Uw idee?n vertalen naar praktische oplossingen.
  3. Als bouwbedrijf regelmatig de gerealiseerde werkzaamheden met u bespreken.

Op deze manier blijft u de controle houden over het bouwproject. Indien u gedurende het (ver)bouwen toch anderen wensen heeft, proberen wij daar altijd direct zo goed mogelijk op in te spelen. Zo ontstaat er een eindresultaat zoals u deze in gedachten had.

Kom nu in contact met ons!

Hoe wij ons als bouwbedrijf onderscheiden

Sinds het ontstaan in 2009 hebben wij van vele opdrachtgevers het vertrouwen gehad hun droomproject te realiseren. De reden dat wij dit vertrouwen kregen was omdat wij ‘een klein en betrouwbaar bouwbedrijf’ zijn. Klinkt leuk… maar wat zijn hiervan de voordelen?

Door de kleine omvang van het bouwbedrijf zijn er bij ieder bouwproject maar een beperkt aantal personen betrokken. Het voordeel hiervan is dat de communicatielijnen kort zijn en dat u altijd uw laatste wensen direct te horen kan geven. Onze bouwprofessionals kunnen hierdoor meestal uw laatste wensen in het werk meenemen.

“Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits heeft een andere manier van werken. Onze wensen stonden vanaf de eerste afspraak voorop!

Hierdoor hadden wij vanaf het begin tot het eind het vertrouwen dat het allemaal goed zou komen.”

Bouwbedrijf Gouda

De meeste bouwprojecten worden door Kees Mourits en zijn compagnon Ad Joosse (zie bovenstaande foto) gerealiseerd. Kees en Ad hebben beiden tientallen jaren ervaring in de bouw. Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat ze ieder bouwproject tot een succes kunnen brengen. Graag gaan beide heren ook voor u aan de slag!

Gerealiseerde bouwprojecten in Gouda

Projecten die wij met als Bouwbedrijf in Gouda en omgeving hebben gerealiseerd, zijn bijvoorbeeld de aanleg van een houten terras op een dak en het aanbrengen van loodwerk.?Het houten terras was een langer gekoesterde wens van de bewoners van een flat. Deze mensen wilden graag in de zomer op het dak van de zon kunnen genieten. Het houten terras wat wij hebben aan mogen brengen bracht deze oplossing

[rev_slider dakterras]

[rev_slider lekkages]

De tweede opdrachtgever wilde niet genieten van de zon maar van onnodig regenwater afkomen. Elke keer als het had geregend was er vervolgens sprake van vochtplekken op de muren en het plafond. De oplossing was het aanbrengen van loodslabben over de gehele lengte zodat regenwater juist naar beneden af werd gevoerd. Met als resultaat dat er geen vochtproblemen meer zijn in het huis.

Bent u benieuwd naar welke werkzaamheden wij nog meer hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze pagina met een totaaloverzicht van foto?s bouwprojecten.

Ons bouwbedrijf is ook actief in Gouda!

Sinds het ontstaan hebben wij als bouwbedrijf in Gouda en omstreken vele bouwwerken mogen realiseren. De kans is groot dat wanneer u nu contact met ons opneemt, dat wij ook een ander project in Gouda hebben lopen. Bent u de volgende opdrachtgever? Graag gaan wij ook voor u aan de slag!

Om snel met ons in contact te komen kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28410008. Het is ook mogelijk om via het contactformulier met ons contact op te nemen.