Heeft u bouw of verbouwplannen? Neem dan nu contact met ons op. Samen kunnen wij er voor zorgen dat uw lang gekoesterde wens, werkelijkheid wordt. De redenen waarom andere opdrachtgevers zoals u voor ons kiezen, zijn:

  1. Wij hebben altijd ??n of meerdere (ver)bouw projecten in Woerden en omgeving lopen.
  2. Het is uw huis en uw plan. U behoudt het overzicht en de controle en wij voeren het uit.
  3. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons op de werkplaats. Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken wij uw plannen en geven wij vrijblijvend advies.
Kom nu in contact met ons!
Bouwbedrijf Woerden
“Kees wist onze wensen te vertalen naar praktische oplossingen. Hierdoor is er een resultaat ontstaan waarop wij enorm trots zijn!”

Gerealiseerde projecten

Met trots kunnen we zeggen dat we in Woerden en omgeving al vele projecten hebben gerealiseerd. Hieronder ziet u een tweetal resultaten van succesvol gerealiseerde verbouwingen. Het eerste resultaat is een overkapping die wij aan een woning hebben bevestigd. Vervolgens is hierop een terras gecre?erd en is de overkapping op een stijlvolle wijze afgewerkt. Het tweede project betrof de aanleg van zonnepanelen op een bestaande woning. Stijlvolle, bijpassende zonnepanelen hebben op het dak mogen liggen.

Bent u benieuwd naar welke werkzaamheden wij nog meer hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze pagina met een totaaloverzicht van foto’s bouwprojecten.

[rev_slider Balkon]

[rev_slider zonne-installatie]

Bouwbedrijf Woerden

Als bouwbedrijf zijn wij ook zeer actief in Woerden. Wij hebben altijd wel een project in Woerden of omgeving lopen. Bent u de volgende opdrachtgever uit Woerden waarvoor wij een geweldig bouwproject mogen realiseren?

Wij hopen in ieder geval dat wij voor u aan de slag mogen gaan. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 06-28410008 of door het contactformulier in te vullen.