Wie wil er nou niet een eigen terras in de zomer? Bij een beetje mooi weer kan je heerlijk op je eigen terras van het zonnetje genieten. Terrassen zijn er in vele vormen en maten. Als bouwbedrijf hebben wij terrassen gelegd met de verschillende doeleinden, namelijk als;

  • dak- en tuinterras;
  • balkons;
  • veranda’s;
  • loungehoeken;
  • en luxe buitenplekken.

Ziet u het idee van een terras in uw tuin of op uw platte dak ook wel zetten??Neem dan nu contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het aanleggen van een terras.

Neem nu contact met ons op!
Onze vakmensen, zo ook Kees, zijn van oorsprong timmermannen. Onze voorkeur gaat om deze reden uit naar het leggen van houten dak- en tuinterrassen. Het voordeel van hout is dat het een duurzaam materiaal is en goed bewerkbaar. Tot op heden hebben wij op ieder locatie een terras-op-maat kunnen maken.

Zo ook onderstaande resultaten. Wat vindt u van het resultaat? Bent u er net zo over te spreken als onze opdrachtgevers?

Terras met overkapping in tuin

Iedereen wil toch in de zomer van het mooie weer genieten? Hoe kan dat beter dan op je eigen terras met een drankje in de hand. Ook voor de bewoners van deze mooie schuur (zie foto’s) mochten we een houten terras realiseren. Omdat ze bij regen ook buiten willen zitten kozen ze ervoor om hun terras te laten overdekken. Het dak van de oude schuur is daarom opgelengd zodat er een overkapping over het terras ontstond. Zonder zorgen kunnen deze bewoners bij warm weer genieten van hun drankje!

[rev_slider terras]

Houten terras op dak appartementencomplex

Een tuinterras zie je vaak maar een dakterras is al wat zeldzamer. De bewoners van het appartement op de hoogste verdieping (zie foto’s) wilden wel graag een dakterras. Vanuit hun slaapkamer kunnen ze zo het dak opstappen. Door een goede houten hekwerk om het terras te plaatsen is het dakterras ook nog eens veilig ook. Met vrienden, familie of kennissen kan er zonder zorgen op het dakterras worden gezeten. Is een dakterras misschien ook iets voor u? Neem dan contact op!

[rev_slider dakterras]

Houten terras voor jacuzzi

Niet alleen op warme zomerdagen kan je genieten van een terras. Wanneer je er een jacuzzi op zet kan je er ook in de winter van genieten. Zo dacht ook de volgende opdrachtgever. Voor deze opdrachtgever hebben we op het balkon een houten terras mogen cre?ren. De uitdaging bij dit terras zat hem in het maken van een afstap van het terras naar de deur. Nadat het terras was gemaakt kon de jacuzzi geplaatst worden. Deze is een week nadat wij onze werkzaamheden hadden afgerond geplaatst.

[rev_slider jacuzzi]

Overkapping met balkon/terras op 1e verdieping

De eigenaar van het mooie pand op de foto hiernaast mochten we een houten overkapping plaatsen. De houten overkapping hebben we bedekt met een bitumen laag zodat regenwater niet het houtwerk binnen kan dringen. Op deze manier gaat het hout langer mee en konden we een terras cre?ren. Op deze overkapping hebben is namelijk het nodige tegelwerk en groenwerk aangebracht. Het resultaat een mooi balkon waarvan de eigenaar tijdens de warme zomermaanden goed gebruik kan maken!

[rev_slider Balkon]

Wilt u wat meer informatie over een houten terras?

Heeft u ook de wens om een terras aan te leggen? Of wilt u graag eens overleggen wat er bij u mogelijk is ten aanzien van een terras? Twijfel dan niet en neem dan contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee wat een passend terras voor u kan zijn.