Als timmerbedrijf maken wij regelmatig de verschillende meubelen. Over het algemeen worden de meubelen vervaardigd uit hout. Meubelen die wij onder andere maken zijn:

  • stoelen;
  • tafels;
  • barkrukken;
  • banken;
  • en meer.

Door meubels op maat te maken kunt u een ruimte op een unieke wijze aankleden. De gemaakte meubel is handwerk en hierdoor uniek in zijn soort. Bent u ge?nteresseerd in onze (houten) meubelen? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht.

Stijlvolle houten tafel met bijzettafel

Een opdrachtgever uit Bodegraven wilde graag een nieuwe ontbijttafel. Deze moest een warme uitstraling hebben. Het eerst idee wat bij ons opkwam, was een houten tafel. Hout heeft zoals u vast wel weet een warme uitstraling. Van voornamelijk houten steigerdelen hebben we vervolgens de ontbijttafel gemaakt. Elk steigerdeel werd op maat gemaakt, grondig geschuurd en vervolgens in de lak gezet. Hierna werd alles aan elkaar gemonteerd met als resultaat de tafel op de foto’s hiernaast.

[rev_slider Lisanne]

Banken, tafels en stoelen op maat

Of het nu gaat om een bank, tafel of een stoel op maat, bij ons bent u aan het juiste adres!

Een voorbeeld van een tweetal meubelen die wij hebben gemaakt zijn een steigerhouten tuinbank en een houten tafel met bijpassende stoelen. Bent u ook op zoek naar soortgelijk product neem dan contact met ons op. Graag maken wij ook het door u gezochte product voor u!

[rev_slider banken]