Wat voor de ??n een gewoon bouwproject is, is voor ons een geweldige uitdaging om iets moois te realiseren. Voor ons blijft het realiseren van een nieuwbouwproject een geweldige uitdaging!

Voor het op een juiste wijze realiseren van uw droomproject, doorlopen we een drietal stappen.

  1. U heeft een idee, een ideaalplaatje voor uw droomhuis of andere constructie. Deze plannen laten we uitwerken door een architect. Uiteindelijk ontstaan er een tekening die aan uw wensen voldoet. Waar mogelijk denken wij mee tijdens het uitwerken van uw idee?n.
  2. U komt bij ons. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits heeft als kleine bouwbedrijf al meerdere nieuwbouwprojecten mogen realiseren. Zo zijn wij onder andere bekend met de realisatie van flatgebouwen, woningen en schuren. Samen met u gaan wij u plannen realiseren. Voordat we beginnen stellen we een raming op met wat uw droomproject gaat kosten. Op deze manier komt u niet voor onaangename financi?le verrassingen te staan.
  3. Elke nieuwbouwproject is uniek. Standaardwerk kennen wij bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits niet. Ieder nieuwbouwproject is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. In nauw overleg met u als opdrachtgever realiseren wij uw droomproject. Op deze manier realiseren wij het bouwproject wat bij u past.

Nieuwbouw gerealiseerd door TOM

Als klein bouwbedrijf kunnen wij met trots zeggen dat wij al vele nieuwbouwprojecten hebben mogen realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van enkele door ons gerealiseerde nieuwbouwprojecten. Kijk gerust even rond en stel indien nodig gratis uw vraag. Gebruik voor de vraag het contactformulier.

Nieuwbouw van flatgebouw

Onze opdrachtgever was druk bezig met de nieuwbouw van een flatgebouw. Voor de nieuw te bouwen flat kwamen ze een paar handen tekort. Om deze reden kregen wij samen met een stucadoor de opdracht om trappenhuizen af te bouwen. De stucadoor zorgde voor net afgewerkte witte muren en wij voor het timmerwerk. Zo hebben wij onder de muren van het portiek afgewerkt en de leuningen van de trap. Het resultaat kunt u op de foto’s hiernaast zien.

[rev_slider Nieuwbouw]

Plafonnering in flatgebouw

Na het afwerken van de trappen en de muren in de portieken was het tijd voor de plafonnering. Deze mochten wij ook inmaken. Er was gekozen voor een eenvoudig en strak wit plafond. Een andere klus dan het timmerwerk in de portieken maar geen klus waarvoor we weglopen. Na weken van werk hadden we ook de plafonnering op alle etages van de verschillende trappenhuizen ingemaakt. Het resultaat was op iedere verdieping een strak ogend portiek.

[rev_slider plafonering]

Heeft u ook een nieuwbouwproject?

Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken. Ons team van professionals staat ook voor u klaar! Bel voor een afspraak naar het nummer 06-2841008. Graag komen we bij u langs maar een bezoek bij ons op kantoor behoort ook tot de mogelijkheden. De koffie zal voor u klaar staan!