Onderhoud, wij zijn er dagelijks mee bezig. Onderhoud kan u namelijk een hoop onkosten besparen. Wanneer u onderhoudswerk niet op tijd laten verrichten zal de staat van uw woning snel achtergaan. Binnen Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits onderscheiden wij een drietal onderhoudswerkzaamheden:

1. Planmatig onderhoud

Wanneer u te laat onderhoud uitvoert zal dit extra kosten met zich meebrengen. Wij proberen daarom altijd preventief te werken waardoor we de kosten kunnen drukken. Hierbij kunt u denken aan werken als:

  • Het schilderen van houtwerk;
  • reinigingswerkzaamheden;
  • en meer.

2. Achterstallig onderhoud

Het woord achterstallig zegt het al. Dit is onderhoudswerk wat achteraf gebeurt en waardoor de kosten snel op kunnen lopen. Wanneer u niet op tijd uw kozijnen schildert, kan het onderliggende houtwerk gaan rotten. Dit geldt ook voor dakconstructies. Wanneer de bitumen laag niet meer goed is, ontstaan er lekkages. Het gevolg hiervan kan ook zijn dat de onderliggende houtlaag achteruit gaat.

3. Onderhoudsklussen

Sommige onderdelen binnen uw huis zijn regelmatig aan vervanging toe. Onderhoud is in dit geval niet mogelijk. Denk hierbij aan:

  • Vervangen leidingwerk;
  • onderhoud aan een CV-ketel,
  • en meer.

Onderhoud verricht door TOM

Met trots kunnen wij u enkele foto?s van gerealiseerde onderhoudsprojecten laten zien. Bent u ook ge?nteresseerd in onze diensten neem dan contact met ons op. Hieronder ziet u de resultaten van de verrichte onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoud houtwerk nokgevel

Het houtwerk van de nokgevel van een opdrachtgever in Bodegraven was erg verouderd. De verf liet los en op sommige plekken was er zelfs sprake van houtrot. Om dit probleem te verhelpen hebben we de volgende werkzaamheden uigevoerd:

  1. Het oude houtwerk verwijderd (zie foto 1).
  2. De achterliggende constructie verstevigd (zie foto 2).
  3. Nieuwe Trespadelen erop gebracht (zie foto 3).

[rev_slider onderhoud]