Wanneer u wilt gaan verbouwen komt er vaak veel op u af. Veel opdrachtgevers zoals u stellen zichzelf vragen als. Waar moet ik beginnen? Wat gaat de verbouwing kosten? Wat is er mogelijk tijdens de verbouwing? Voordat u het start is het raadzaam om deze vragen te beantwoorden. Wij van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Mourits kunnen u daarbij helpen.

1. U heeft een idee. Of het nu gaat om het verbouwen van een net gekochte woning of het renoveren van een badkamer. Wij zijn een klein bouwbedrijf maar kunnen elk verbouwproject voor u realiseren. Het is zelfs mogelijk dat wij meedenken met de idee?n die u heeft.

2. U komt bij ons. Uw idee?n laten we uitwerken zodat het voor iedereen duidelijk is wat er verbouwd moet worden. Indien nodig helpen wij u ook met het aanvragen van een vergunning. In overleg kunnen wij de juiste architect aannemen die het bestek en de tekeningen opstelt. Na dit allemaal is gebeurd kunnen we beginnen met verbouwen.

3. Wij gaan verbouwen! Nadat de voorgaande fases goed zijn doorlopen en alles duidelijk is, kan de verbouwing beginnen. Soms gaat het om grote verbouwprojecten zoals:

  • Het verbouwen van gehele woningen.
  • Het plaatsen van meerdere dakkapellen op een gebouw.

Ook realiseren we kleine verbouwingen in de vorm van:

  • Het verbouwen van een badkamers of toilet.
  • Het plaatsen van een houten overkapping.
  • Het reorganiseren van bestaande ruimtes binnen een gebouw.

Het maakt niet uit om wat voor een soort verbouwing het gaat, ons team van professionals staat voor u klaar. Waarbij ons team samen met u streeft naar een verbouwing zoals u die in gedachten. Zelfs tijdens de verbouwing proberen wij uw wensen nog mee te nemen in het bouwproject. Op deze manier ontstaat de verbouwing, zoals u die in gedachten had.

Gerealiseerde verbouwingen

Met trots kunnen wij u enkele foto?s van gerealiseerde verbouwingen laten zien. Bent u ook ge?nteresseerd in onze diensten neem dan contact met ons op. Graag denken wij met u mee en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw verbouwing. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Verbouwing appartement met dierenartsenpraktijk

Van een opdrachtgever uit Zwammerdam moesten we een verbouwing realiseren. Het ging om een dierenartsenpraktijk waarbij naast de dierenartsenpraktijk ook een appartement gerealiseerd moest worden. De werkzaamheden die dit met zich meebracht was het zetten van scheidingswanden, het stuken en afwerken van muren, het plaatsen van keukens en badkamers, het stellen van kozijnen, het maken van een ontvangstbalie, het pleisteren van de buitengevel en nog veel meer. Het resultaat kunt u in de slideshow hiernaast zien.

[rev_slider verbouwen]

Verbouwing magazijn/loods

Een andere mooie en uitdagende opdracht die wij als bouwbedrijf kregen was het verbouwen van een loods. De belangrijkste werkzaamheden hier was het aanbrengen van een nieuwe epoxycoating vloer, het maken en plaatsen van houten kozijnen en het erin hangen van automatische roldeuren. Met name door de epoxycoating vloer is er een mooie en strak ogende loods ontstaan.

[rev_slider verbouwing]

Verbouwing appartementen

Helaas ontbreken de foto’s. De hiernaast getoonde foto is het enige plaatje wat wij u kunnen tonen. Zonde omdat het om een project ging waar we redelijk lang bezig zijn geweest. Van een oud pand moesten we namelijk een drietal nieuwe appartementen maken. Zowel de binnenkant als de buitengevel hebben we aangepakt. Het resultaat is een moderne en mooie lichte woning (door de grote kozijnen) die er ook nog is aan de buitenkant goed uitziet.

[rev_slider verbouwen2]